Selecteer een pagina
banner losse sessie

Masterclass zelfwaardering

€ 37,00
incl. BTW

‘Ben ik de 50 gepasseerd en kom ik erachter dat ik mezelf eigenlijk helemaal niet zo fantastisch vind.’
‘Hoe moet dat uberhaupt? Van jezelf houden. Dat heb ik nog nooit gedaan.’
‘Nee, ik denk niet dat ik mezelf heel veel waard vind.’
‘Ik maak inderdaad mijn eigen kwaliteiten altijd kleiner dan ze zijn en mijn negatieve kanten groter.’

En zo nog tientallen zinnen van mensen bij mij in de trainingen en trajecten.
Ik overdrijf niet als ik zeg dat zelfwaardering in elk traject een onderdeel is van hetgeen waar mensen tegenaan lopen. 

En dat terwijl onderzoek aantoont dat zelfwaardering en zelfliefde echt geen oppervlakkige concepten zijn maar belangrijke bouwstenen voor ons algehele welzijn.
Onderzoek heeft aangetoond dat een gebrek hieraan meer kans geeft op stress, angst, depressie en zelfs fysieke klachten.
Terwijl mensen met een gezonde mate van zelfwaardering positieve zelfpercepties hebben en meer veerkracht tonen bij tegenslagen. 

Daarom ook mijn verjaardagsactie!
Want ook ik heb mezelf redelijk waardeloos gevonden.
En dat was ábsoluut geen fijn gevoel.
Maar op 3 oktober ben ik jarig, mag ik 37 kaarsjes uitblazen en inmiddels kan ik zeggen dat ik mezelf écht ten diepste respecteer, waardeer en van mezelf houd om wie ik ben en dat is zo’n groot cadeau, dat gun ik iedereen! 

Verwar een positieve zelfwaardering alsjeblieft niet met arrogantie.
Daar waar je bij arrogantie je eigen waarde overschat of jezelf hoger plaatst dan anderen, gaat zelfwaardering écht om het erkennen van je eigen waarde.
Inclusief je zwakke punten.
En die beide omarmen en een gezonde relatie met jezelf aangaan. 

Wanneer je dat doet en vanuit daar vertrekt, worden ook beslissingen op andere terreinen in jouw leven ineens zoveel makkelijker en duidelijker.

Het goede nieuws is dat zelfwaardering en zelfliefde met de juiste hulp heel goed kunnen worden geleerd en ontwikkeld!
En dat is precies waar de masterclass om de hoek komt kijken! 

Op donderdag 12 oktober van 19:30 tot 21:00
(met uitloop tot 21:30 en er is mogelijkheid tot terugkijken)
neem ik je mee op een reis langs wetenschappelijk onderbouwde principes die je helpen begrijpen waarom zelfwaardering en zelfliefde zo essentieel zijn voor een vervuld leven.

Daarnaast leer je spirituele oefeningen en meditatietechnieken die je helpen om jezelf te accepteren zoals je bent en van jezelf te houden, zonder oordeel.

Mijn aanpak bestaat altijd uit inzichten uit de wetenschap en de spiritualiteit om je een allesomvattende ervaring te bieden.

Door kennis te vergaren over de innerlijke werking van ons brein en te begrijpen hoe overtuigingen worden gevormd, kun je obstakels in je zelfwaardering overwinnen.

Tegelijkertijd reik ik je praktische oefeningen aan en doen we die samen, geïnspireerd op oude spirituele tradities, om je te helpen jezelf lief te hebben en compassie te ontwikkelen voor jezelf en anderen.

In een selecte groep van maximaal 25 mensen ga je online deze transformerende ervaring aan.
Dus of je nu worstelt met negatieve zelfpraat, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen of gewoon een verlangen hebt naar meer liefde en acceptatie voor jezelf, deze masterclass is speciaal ontworpen om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Ik beloof je dat je het als een absoluut cadeau zult ervaren wanneer er ook bij jou sprake is van meer zelfwaardering en zelfliefde.
En omdat ik dit voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar wil maken, kun je nu meedoen voor een verjaardagsactie tarief van slechts 37 euro. 

Hieronder nog een waardevolle podcast over zelfwaardering.

Gun jezelf de waardevolle gave van zelfwaardering en zelfliefde en schrijf je nu in.
Bouw een sterkere relatie met jezelf, vind innerlijke vrede en ontdek jouw volledige potentieel.

Wees de beste versie van jezelf en creëer een leven vol liefde en vreugde!

Lees hier nog enkele reviews en bestel nu hieronder de masterclass en start jouw reis naar zelfwaardering en zelfliefde!

Enkele Reviews

‘Ik heb nooit geweten dat ik hier iets mee kon doen. En nu heb jij me de handvatten gegeven om hiermee aan de slag te gaan, dankjewel.’

‘Sinds ik elke dag opschrijf waar ik trots op ben en leer omarmen waar ik minder trots op ben maak ik zulke andere keuzes en voel ik me zoveel beter.’

‘Haha, mijn omgeving ziet een hele andere ik geven ze terug nu ik mezelf steeds meer waardeer en daarbij ook aangeef wat ík soms nodig heb of fijn vind.’

‘Jemig, ik zie nu pas op hoeveel gebieden in mijn leven mijn lage eigenwaarde invloed had. Wat een verschil nu ik dit aangepakt heb.’

Bestellen

Gelieve onderstaande velden in te vullen. We hebben deze informatie nodig om je account automatisch aan te maken.

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Masterclass Zelfwaardering
€ 37,-